Monday, February 27, 2017

Idėjos nedidelei svetainei

Nedidelis svetainės kambarys gali turėti savo žavesio, jeigu svetainės baldai sustatyti ir parinkti protingai. Tokį kambarį itin paprasta perkrauti, todėl perkant baldus svarbu iškart numatyti, kurie bus svarbiausi. TCH baldai ir intejeras užtikrins, kad pasirinkti baldai būtų iš tiesų kokybiški bei tarnautų daugelį metų. Projektuojant bei gaminant baldus pasirūpinsime kiekviena detale, kad baldai atrodytų nepriekaištingai, o dar svarbiau – būtų patogūs.

Kavos staliukas

Kavos staliukas – tai svarbus svetainės baldas, kuris bus funkcionalus bei dailiai atrodys. Kavos staliukai užima visai nedaug vietos. Renkantis kavos staliuką, verta atkreipti dėmesį į tai ar jis bus dažnai naudojamas bei kaip derės prie jau esamų baldų. Dažnai kavos staliukas naudojamas ne tik kavai, bet ir įvairiems užkandžiams. Jis suteikia svetainės kambariui išbaigtumo jausmą bei kuria harmoningą ir jaukią atmosferą. Beje, jeigu norite turėti daugiau vietos daiktams, visuomet galite įsigyti kavos staliuką su lentyna.

Lentynos ir spintos

Lentynos dažniau pasirenkamos nedideliuose kambariuose, kadangi taip sutaupo vietos. Vis dėlto, kai kuriems sunku atsisakyti patogios spintos, kuriose sudėti daiktai nesimato. Tokiu atveju geriau rinktis kelias mažesnes spintas ir išdėlioti skirtingose kambario vietose. Atviros spintos suteiks kambariui daugiau erdvės. Be to, šiuo atveju galite išnaudoti ir TV stalelį, kuriame taip pat galėsite paslėpti norimus daiktus.

Veidrodis

Nedaug svetainių gali pasigirti nuosavu veidrodžiu. Vis dėlto, tinkamai prie interjero pritaikytas veidrodis leis jums džiaugtis erdvesniu kambariu. Veidrodžio nepatartina statyti šalia židinio ar televizoriaus. Jį galėtumėte pasirinkti ant neutralios sienos, kuri sukurtų įvaizdį, kad kambarys iš tiesų yra ilgesnis arba platesnis.

Lentynos, kavos staliukai, veidrodžiai, spintos, tv staliukai bei spintelės – kiekvienas daiktas turėtų rasti savo vietą. Renkantis mažesnius baldus sutaupysite vietos, tačiau net ir tuomet, geriau įsigyti mažiau daiktų, bet pagamintų kokybiškai bei atliekančių savo funkciją. Dar daugiau įvairių idėjų savo namams rasite apsilankę mūsų tinklalapyje: http://www.tch.lt. Jeigu vis dar bus sudėtinga išsirinkti, susisiekite su mūsų dizaineriais, kurie mielai jums patars bei padės išsirinkti geriausiai jūsų poreikius atitinkančius baldus. 

No comments:

Post a Comment