Monday, February 27, 2017

Valgomojo kambarys, kuris keltų apetitą

Valgomasis kambarys – tai vieta, kurioje ne tik valgome gardų maistą, bet ir susitinkame su savo šeima ir artimaisiais. Būtent todėl, norisi sukurti tokį valgomojo kambarį, kuriame būtų gera. Renkantis valgomojo kambarį svarbu atkreipti dėmesį į norimas spalvas, apšvietimą ir, žinoma, kokybiškus baldus. TCH baldai ir interjeras siūlo įvairaus stiliaus bei dizaino baldus, kurie pusryčiauti, pietauti ar vakarieniauti leis patogiai.

Norint, kad valgomasis sužadintų apetitą, ekspertai rekomenduoja rinktis šiltesnes spalvas. Ypatingai rekomenduojami geltoni bei raudoni atspalviai. Šios spalvos geriausiai žiūrisi baltos spalvos fone. Balta spalva suteikia švaros bei didesnės erdvės įspūdį. Valgomajame neturėtų būti baisu eksperimentuoti su ryškesnėmis spalvomis. Tai erdvė, kurioje galite leisti laisvai reikštis savo fantazijai.

Pats valgomojo išplanavimas gali būti visai paprastas: centre valgomasis stalas, o virš jo šviestuvas. Valgomojo erdvė planuojama kambario centre bei sujungiama kartu su svetaine. Kaip jau turbūt supratote, valgomojo kambario svarbiausias akcentas – stalas. Renkantis valgomojo stalą svarbu surasti tokį, kuris būtų ne tik praktiškas, bet ir komfortabilus. TCH baldai pasirūpins, kad išsirinkti baldai būtų ilgaamžiai ir aplinkai draugiški.

Kitas itin svarbus valgomojo baldas – kėdės. Kėdžių gobeleną visuomet galima pakeisti, todėl jį galima rinktis ryškesnį bei įdomesnį. Svarbu, kad kėdės būtų ne tik gražios, bet ir patogios. Be to, jos neturėtų būti sunkios. Juk žymiai maloniau, kai prireikus jas lengvai galėsite pernešti į kitą kambarį ar perstatyti į norimą vietą. Kėdžių pasirinkimas TCH iš tiesų platus, tad norimas kėdes paprastai priderinsite ir jau prie turimų baldų.

Norint valgomajame susikurti išskirtinį dizainą padės išskirtinio dizaino bufetai, indaujos, kavos staliukai, lentynos ir vyninės. Kiekvienas iš šių baldų ne tik gražiai atrodys, bet ir bus praktiškas bei leis namuose susikurti individualų interjerą. Nepaisant to, kuriuos baldus pasirinksite, svarbiausia, kad jie pirmiausiai patiktų jums asmeniškai. Jeigu jums sudėtinga išsirinkti, trūksta idėjų, ar reikia dizainerio patarimo, visuomet galite susisiekti su mumis ir mes mielai jums patarsime: http://www.tch.lt



No comments:

Post a Comment