Monday, February 27, 2017

Kokius baldus pasirinkti miegamojo kambariui?

Miegamasis – tai itin intymi teritorija, kurioje siekiame atsipalaiduoti, pamiršti savo rūpesčius bei pailsėti. Baldai šiame kambaryje tarnauja tikrai ne vienerius metus, todėl norisi juos pasirinkti kokybiškus. Siekiant susikurti itin jaukų miegamojo kambarį, tampa svarbi kiekviena detalė. Spalvos, baldų pasirinkimas bei išdėstymas, apšvietimas, smulkūs aksesuarai – visa tai sukuria vieną visumą, kuri rytą leidžia pradėti maloniai. O vakare norisi rasti bent truputį laiko sau ir pasimėgauti poilsio akimirkomis.

Planuojant miegamojo kambarį svarbu nuspręsti, kiek ir kokių baldų norėsite. Šio kambario neverta apkrauti begale baldų, verčiau pasirinkti kelis, bet itin kokybiškus. Šiuos sprendimus geriausia priimti įvertinus kambario plotą. Jeigu patalpa pakankamai erdvi, galite sujungti dvi panašias ir tuo pačiu skirtingas erdves, pavyzdžiui, miegamąjį ir drabužinę. Jeigu kambarys nedidelis, baldus reikėtų rinktis protingai, stengtis jo dar labiau neužkrauti.

Apšvietimas

Miegamajame kambaryje užtenka ir neryškaus apšvietimo, juk čia grįšite ilsėtis. Būtent dėl šios priežasties miegamajame nebūtinas lubinis apšvietimas. O jeigu ir rinksitės lubinį apšvietimą, tegul jis būna išsklaidytas. Puiki išeitis, pasirinkti šviestuvą, kurio šviesą galėsite reguliuoti. Šiame kambaryje svarbiausias apšvietimas prie lovos. Tam puikiai tiks nedidelis šviestuvas ant spintelės prie lovos. Šią spintelę paprastai galėsite priderinti prie lovos interjero. TCH baldai gali pasiūlyti itin platų baldų pasirinkimą, tad norimą spintelę rasite prie bet kurios lovos.

Lova

Lova – tai nebejotinai svarbiausias baldas miegamajame kambaryje. Į jį verta investuoti, nes tai ne tik gražus, bet ir jūsų miego kokybę užtikrinantis baldas. Lovų pasirinkimas iš tiesų platus: norimą lovą ras tiek ir klasikinio, tiek ir modernaus stiliaus mėgėjai. Jeigu kambarys nedidelis, lovą verta rinktis su stalčiais, kuriuose galėsite paprastai sudėti patalynę bei kitus ne itin dažnai naudojamus daiktus. Tai itin patogi lovos savybė, kuri leidžia sutaupyti namuose vietos.

Dažniausiai lova būna pirmas baldas, kurį išsirenkame ir prie kurio deriname likusius baldus. Miegamajame kambaryje dažnai pasirenkamas veidrodis, kosmetinis staliukas, komoda, patalynės dėžės, pufas, spinta bei staliukas prie lovos. Suderinti baldai leidžia miegamajame kambaryje sukurti išskirtinai jaukią bei malonią atmosferą. Daugiau informacijos apie baldus bei geriausius pasiūlymus galite rasti čia: http://www.tch.lt


2 comments:

  1. Na lova miegamajame tikrai yra baldas nr. 1 kokybiškas miegas labai svarbu. Šiuo metu kaip tik dairausi viengulės lovos.

    ReplyDelete
  2. Aš tai manau, kad į pačią lovą nebūtina labai investuoti, nes ppigios lovos tikrai nėra blogos lovos. Investuoti reikia į čiužinį, nes jis tiesiogiai susijęs su mūsų miego kokybe ir sveikata.

    ReplyDelete