Monday, February 27, 2017

Kaip įrengti mažą miegamąjį? 

Svarstote, koks geriausias būdas bent šiek tiek vizualiai padidinti miegamojo erdvę? Tam gali pasitarnauti daugelis detalių: nuo pasirinktų baldų iki norimo atspalvio bei apšvietimo. Miegamajam kambariui apskritai rekomenduojamos švelnesnės spalvos, kadangi tai ramybės ir poilsio zona. Norint vizualiai padidinti esamą kambarį geriausia rinktis šviesias bei ramias spalvas. Jeigu itin norisi įdomaus akcento kambaryje, išnaudokite tam miegamojo lubas. Spalvų pasirinkimas tai tik viena medalio pusė, kambario bendrą atmosferą kuria ir tinkamai parinkti baldai.

Kambario apšvietimas

Miegamasis kambarys dažniausiai apšviečiamas neryškiomis šviesomis, kadangi taip kambarys atrodo žymiai jaukiau. Vis dėlto, mažam kambary šviestuvai nepamaišys, nes taip kambarys atrodys didesnis. Nedideliam kambariui užuolaidos nerekomenduojamos, bet jeigu jas rinksitės, ieškokite minimalistinio stiliaus užuolaidų. Mažą kambarį geriau puošti roletais, nes jie užima žymiai mažiau vietos. Be to, jų būna peršviečiamų, tad galėsite leisti šviesai pasiekti kambarį, o taip miegamasis atrodys didesnis. Jeigu norite sukurti romantišką atmosferą, tam puikiai pasitarnaus reguliuojami šviestuvai.

Naktiniai staliukai

Jeigu kambarys nedidelis, baldus reikia rinktis saikingai ir stengtis, kad kambarys nebūtų užkrautas. Nedideli staliukai prie lovos puiki išeitis tiems, kurie nori, jog jų miegamasis atrodytų dailiai ir tuo pačiu būtų funkcionalus. Naktinius staliukus galite paprastai priderinti prie lovos. TCH baldai salone rasiteitin platų naktinių staliukų pasirinkimą, todėl net ir prie jau turimos lovos nesunkiai priderinsite naujus baldus. Staliukai prie lovos tai itin patogus akcentas kambaryje, kadangi juose dažnai būna įrengti stalčiai, į kuriuos galite susidėti savo knygas, rankų kremą, vaistus bei kitus jums svarbius daiktus. O ir rytinei kavai jie puikiai pasitarnauja.

Veidrodžiai

Veidrodis nedideliame kambaryje – tai tiesiog būtinybė. Jis ne tik bus praktiškas bei leis jums pasidažyti ryte, taip išvengiant problemų dalinantis vonios kambariu, bet ir vizualiai padidins erdvę. Persistengti su veidrodžiais, žinoma, nebūtina. Tačiau vienas dailus veidrodis, priderintas prie jūsų namų interjero, neabejotinai taps svarbiu kambario akcentu.


Nesvarbu, ar renkatės veidrodį, lovą ar naktinį staliuką, svarbiausia, kad jie atitiktų jūsų individualų stilių bei poreikius. Baldai, kurie dera tarpusavyje, suteikia jaukumo namams bei kuria tam tikrą kambario charakterį. O jeigu norite, kad šie baldai dar ir suteiktų erdvės jūsų kambariui, nepamirškite rinktis pastelines spalvas, nereikalingus daiktus paslėpti stalčiuose bei įsigyti dėmesį prikaustantį veidrodį. Dar daugiau idėjų galėsite rasti čia: http://www.tch.lt

No comments:

Post a Comment