Monday, February 27, 2017

Jaunuolio kambarys - kaip prisitaikyti prie greit besikeičiančių jaunuolio poreikių

Paauglystė – tai laikas, kai pasineriame į savo asmenybės paieškas, o tuo pačiu norisi ir privatumo. Jaunuolio kambarys – tai erdvė, kurioje ne tik leidžiamas laisvalaikis, bet ir ieškoma naujų pomėgių, mokomasi bei ilsimasi. Šiai erdvei skirti baldai turėtų būti nesunkūs, kad jų esamą vietą būtų galima nuolat keisti bei priderinti prie esamos nuotaikos. Šiame kambaryje galima ieškoti itin kūrybingų sprendimų, eksperimentuoti su spalvomis bei dizainais. Svarbu atsirinkti, kurie baldai kambarį puoš ilgam laikui, o kuriuos aksesuarus lengvai ir greitai galėsite pakeisti. Pagrindiniai baldai, kuriuos dažniausiai svarstome paauglio kambariui yra šie: lova, kėdė, pufas, knygų lentyna, komoda, kosmetinis staliukas, spinta, veidrodis bei stalelis prie lovos. Sukurkime jaukų bei šiuolaikišką jaunuolio ar jaunuolės kambarį kartu!

Kokias lovas pasirinkti jaunuolių kambariams?

Miego kokybė – tai bene svarbiausias aspektas kiekvieno iš mūsų gyvenime. Lova, kurią pasirinksite tarnaus tikrai ne vienerius metus. Todėl ją verta rinktis kokybišką bei tradicinę. Margi raštai ar itin ryškios spalvos gali greitai pabosti. Daug protingiau rinktis ryškiaspalvę ir dėmesį patraukiančia lovatiesę. Taip pat, pasvarstykite kiek ir kokių pagalvėlių norėtumėte. Pagalvėles vėliau galima panaudoti įvairiausiems tikslams. Pavyzdžiui, pasikvietus būrį draugų suruošti filmų vakarą. Pagalvėlės nedaug kainuoja, jas lengva skalbti bei keisti. Pačią lovą verta rinktis atsižvelgiant į jos patogumą ir funkcionalumą. Verta nusipirkti ilgesnę bei platesnę lovą nei planuojate iš anksto. Didesnis komfortas niekuomet nepamaišys, o ir jaunuolio ūgis kinta iki 18 metų.

Mokymosi erdvė

Kiekvienam moksleiviui svarbu turėti dėmesį sukaupti padedančią erdvę. Rašomasis stalas, knygų lentyna bei kėdė – tai būtini darbo erdvės elementai. Čia geriau rinktis neutralių spalvų baldus, pasirūpinti tinkamu apšvietimu bei patogia kėde. Darbo stalas – tai dažniausiai ilgalaikė investicija, į kurią verta investuoti. Juk prie patogaus rašomojo stalo visuomet smagiau dirbti. Įvairūs stalčiai leis paprastai surūšiuoti visus mokyklai ar studijoms reikalingus sąsiuvinius bei knygas. Kuo platesnis ir ilgesnis stalas, tuo smagesnis jis bus. Net ir baigus mokyklą klasikinio stiliaus stalas nepraras savo funkcijos bei pasitarnaus studijuojant. Itin platus TCH baldų ir interjero asortimentas leis išsirinkti patinkantį stalą, kuris patiks ir paaugliui, ir paauglei.

Rašomasis stalas bei lova – tai neabejotinai pagrindiniai baldai reikalingi jaunuolio kambariui. Būtent dėl šios priežasties verta į juos investuoti bei rinktis tokius, kurie išliks klasika ir po 20- ties metų. Norint sukurti įdomią ir būtent jūsų paauglio asmenybei pritaikytą erdvę, į pagalbą verta pasitelkti mažesnius baldus, pavyzdžiui, kėdes, pufus, veidrodžius, knygų lentynas ir stalelius prie lovos. Juos galima rinktis iš drąsesnių spalvų bei išskirtinio dizaino, nepamirštant bent šiek tiek priderinti jau prie esamų baldų.


No comments:

Post a Comment