Monday, February 27, 2017

Kokį interjerą pasirinkti valgomajam kambariui?

Valgomojo interjeras šiuo metu gali būti pats įvairiausias ir jūsų fantazijai čia ribų nėra. Nuo šviesių spalvų iki ryškių detalių – derinant skirtingus baldus galima išgauti įdomią visumą. Svarbu nuspręsti, kas jums labiausiai patinka, kuris stilius patraukia dėmesį. Kai kurie iš mūsų mėgsta daug detalių, kiekvieną dieną jaukiai jaučiasi matydami įrėmintas šeimos nuotraukas bei įdomias interjero detales. Kitiems kaip tik patinka, kai kiekvienas daiktas atlieka tik jam skirtą funkciją. Vis dėlto, dėl vieno galime visi sutarti – valgomajame būtinas kokybiškai pagamintas stalas bei kėdės. O visi kiti daiktai ir aksesuarai tai jau daugiau skonio reikalas.

Kokio stiliaus interjeras niekuomet nesensta?

Ne vienai šeimai, valgomojo baldai tarnaus ilgą laiką. Todėl renkantis šiuos baldus norisi nesuklysti bei pasirinkti, tuos kurie gražiai atrodys ir po daugelio metų. Tokiu atveju geriausia rinktis baldus pagamintus iš natūralaus medžio. TCH baldai ir interjeras siekia, kad gaminami baldai būtų ilgaamžiai bei kokybiški. Kiekvienam baldui skiriamas išskirtinis dėmesys bei atsižvelgiama į individualius kliento poreikius. Jeigu žinote, kad baldą renkatės ilgesniam laikui, geriausia rinktis santūrias spalvas. Tokiu atveju baldas neatsibos ir ilgam laikui bus įkomponuotas į jūsų interjerą. Vis dėlto, pasirinkus dėmesio neiššaukiančias baldų spalvas, svarbu pagalvoti apie įdomius aksesuarus, kurie į kambarį įneštų gyvybės.

Pietų stalas

Valgomasis kambarys tiesiog neįsivaizduojamas be dailaus pietų stalo. Galima sakyti, kad valgomasis stalas – tai pagrindinis akcentas. Būtent prie jo susirenka visa šeima ir giminaičiai. Pietų stalas vertas investicijos, jis ne tik papuoš namus, bet bus ir dažnai naudojamas baldas. Ir dideliems, ir mažesniems kambariams rekomenduojame stalą, kuris norint bus galimas padidinti arba sumažinti. Juk būrys svečių ne kiekvieną dieną atvažiuoja, o likusią erdvę galima protingai panaudoti. Pietų stalo nerekomenduojame statyti prie sienos. Daug patogiau bus, jei jį pastatysite kambario centre. Tuomet svečiai galės patogiai prieiti prie kiekvienos kėdės. Be to, stalas neužstos kitų baldų. Prie sienos geriausiai tiks sofa, lentyna bei kiti masyvūs ir aukšti baldai.


Idėjų su valgomojo bei kitų kambarių nuotraukomis galite pasisemti čia: http://www.htc.lt Mūsų dizainerių komanda pasistengė sukurti įvairių valgomojo kambario baldų variantų, kurie galėtų papuošti jūsų namus. 

No comments:

Post a Comment