Monday, February 27, 2017

Miegamasis – tikra elegancijos bei ramybės oazė

Miegamojo interjeras kuriamas pasitelkiant įvairių baldų visumą. Kosmetinis staliukas, komoda, lova, spintelė prie lovos, staliukai, patalynės dėžės, pufai, spintos, bei veidrodžiai – tai svarbūs miegamojo baldai, kurie turi savo individualias funkcijas. Viena svarbiausių svajonių miegamojo taisyklių yra baldų derėjimas tarpusavyje. TCH baldai gali pasiūlyti kolekcijas, kurios kruopščiai paruoštos bei suderintos mūsų dizainerių.

Bene pats svarbiausias baldas miegamajame – lova. Prie jos dažniausiai taikomi ir kiti baldai, kurie sukuria bendrą miegamojo interjero dizainą. TCH baldai ir interjeras pasiūlys itin gausų lovų pasirinkimą, tad sprendimą rasite net ir prie jau esamo interjero. Elegantiškos lovos padailintos rankų darbo apdaila ir pagamintos iš medžio masyvo sukurs išskirtinai jaukią atmosferą jūsų namuose.

Renkantis lovą verta investuoti, nes dažniausiai tai ilgaamžis ir neatsibostantis baldas, kurį nuolat galima pakeisti renkantis naują patalynę. Aukščiausios kokybės ąžuolo masyvas, pušis ir medienos plokštė pasirenkama gaminant miegamojo baldus būtent todėl, kad siekiama išlaikyti gerąsias šių baldų savybes daugelį metų.

Net jeigu ir gyvenate vienas ar viena, tik dvigulė lova gali suteikti ypatingą komforto jausmą. Esame tikri, kad svajonių lovą būtent tokią ir įsivaizduojate. Žinoma, čia jau svarbus ir patogus čiužinys. O išskirtinį dizainą bei smagų akcentą galite susikurti pagalvėlių pagalba. Juk būtent jas itin paprasta pakeisti, o ir nedaug kainuoja. Pačią lovą bei baldus verta rinktis mažiau iššaukiančius, nes jie jūsų nevargins ir nepabos. Juk į miegamąjį užsakame pailsėti ir čia svarbu susikurti tikrą ramybės oazę.


Jeigu miegamajame yra pakankamai vietos, kiekviena moteris apsidžiaugs įsirengusi mažą dalelę sau. Kosmetinis staliukas, kuriame tilps ne tik visas makiažas, bet ir brangiausi papuošalai. Pufas - taps patogia detale pasidažyti. Pufo spalvas bei dizainą galima rinktis drąsiau ir taip sukurti daugiau kontrastų kambaryje. Veidrodis - tiesiog būtinas kosmetinio staliuko priedas, kuris papuoš jūsų miegamąjį bei vizualiai padidins erdvę. Patalynės dėžės, komoda ir spinta suteiks vietos visiems daiktams susidėti. Juk neretai iškyla dilema, kur dėti žieminę patalynę arba sezonui netinkančius rūbus. Įvairias baldų idėjas galite rasti čia: http://www.tch.lt

No comments:

Post a Comment