Monday, February 27, 2017

Jaukus valgomasis

Koks turėtų būti valgomasis, kad jame jaustumėtės jaukiai ir smagiai? Esame tikri, jog vienas būtiniausių valgomojo akcentų – tai dėmesio verti baldai. Kiekvienas iš mūsų valgomojo kambarį įsivaizduoja skirtingai: kai kuriems, tai vieta, kurioje priimami svečiai. Tokiu atveju valgomasis turėtų būti didesnis bei puošnesnis. Kitiems valgomasis kambarys asocijuojasi su laiku praleistu kartu su pačiais artimiausiais. Šiuo atveju valgomasis – tai dažnai naudojama patalpa, kuriai didelė erdvė nebūtina. Vis dėlto, dažniausiai siekiame, kad valgomasis būtų ir patogi vieta svečiams, ir mums patiems.

Valgomojo stalas – tai pats svarbiausias valgomojo baldas, kuriam verta skirti specialų dėmesį. Vertinga pirmiausiai išsirinkti valgomojo stalą ir tik tuomet nuspręsti dėl kitų interjero baldų. Norint susikurti jaukią atmosferą valgomajame kambaryje, stalas turėtų būti kokybiškas bei pagamintas iš natūralaus medžio. TCH baldai ir interjeras siūlo rinktis stalus, kuriems gaminant buvo naudojamas ąžuolo masyvas. Iš natūralaus medžio pagaminti stalai nepralenkiami savo kokybe bei grožiu.

Valgomasis stalas turėtų būti funkcionalus, būtent todėl verta rinktis tokį, kuris reikiant išsiskleidžia. Atvykus svečiams smagu su visais pabendrauti prie vieno bendro stalo. TCH dizaineriai bei konstruktoriai sukūrė unikalius stalus, kuriuos norint galima išskleisti. Tai ypatingai aktualu tiems, kurie namuose turi ribotą erdvę. Išskleidžiamas valgomasis stalas bei švelnios spalvos leis norimą erdvę bent jau vizualiai padidinti. Jeigu kambarys iš tiesų nedidelis, pasvarstykite apie įvairių veidrodžių galimybę, kurie neabejotinai tą erdvę dar labiau padidintų.


Kambario jaukumui bei individualiam interjerui sukurti verta panaudoti įvairius baldus. Lentynos, vyninės, indaujos bei bufetai leis jums atrasti valgomojo kambarį iš naujo. Tarpusavyje derantys baldai sukurs bendrą visumą ir taip valgomasis taps dar jaukesnis. TCH baldai ir interjeras siūlo ne tik išskirtinį baldų stilių, bet ir itin platų asortimentą, todėl norimus baldus čia ras kiekvienas. Mums rūpi kiekvienas klientas, todėl atsižvelgiame į jūsų individualius poreikius bei norus. Pas mus rasite puikų kainos ir kokybės santykį. Susisiekite su mumis ir mes jums nuoširdžiai patarsime, kurie baldai geriausiai papuoš jūsų interjero dizainą: http://www.tch.lt

No comments:

Post a Comment